Monday, August 31, 2009

tAndA lElaKi mUla jAtuH cIntA??



kiTa sEbaGai KauM haWa mEmanG sUkaRlA bIla jAtuH cIntA nGn mAnuSia bErnAmA LELAKI..


bUkaN apA,kaLau dAh tErbiT sEcubIt pErasAan sAyanG


tApi x pAsti pErasAan lElakI tu maCam mAna..sUsah..


takKan lA pmPuaN yG nK kenA lUahKn dulU kAn??


x pAtut3~hu3 pmpUan kN eg0o~


SaMa jUgA mcM rinA dUlu..


sTarT ptMuan maSa keCik laGi..umUr bWu 12 tahUn...


fIrSt tIme jUmPa fIfeq raSa dH mcM adA fElLing..


ha3~


taPi sjE taK naK teGur.cIap gaDuh lagI ngN dyE duLu..


bEsa R..rIna kN EGO0~


fIst tIme jMpE mEmg dH bdgUp dH hTi niE..


n pRtaMa kAli Rina raSa "jaTuh cInta"


maYbe la k0ot tu peRas'n CintA..


sEbaB rIna seNdirI puwN x fHam..


uRm..naNti rInA ciTer laGi apE yg Jadi sEtErusnYa..


taPi..............................


eVen kaLau lElaKi dAh mUla jAtUh cIntA


mEsti aDa siGn2 yG tErtEntu cThnya :


1) jika lelaki mengirim sms lebih sekali setiap hari walaupun hanya untuk mengucapkan "apa khabar?"atau "sudah makan ke belum?" itu tandanya dia ada perhatian kepada kamu.


2)Jika lelaki mahu menelefon kamu tanpa sebab dan hanya memberitahu "ala..saje nk dgr suara kamu"..tandanya dia suka tapi malu untuk memulakan langkah pertama.


3)Andai lelaki merenung mata kamu tanpa berkelip, dia sebenarnya sedang mencari jawapan,apakah kamu benar2 cinta dan sayang kepadanya..

sOo......

kaLau raSa2 nyA la
lElakI yg kaMu mInatI
adA laKukaN pErkaRa Yg saMa

sEpErti yG adA di Atas...

pmpuaN kenA r Bagi cLUe jUga

mNa Tau LelaKi nIe...

aDa jUgA yG x TaU nK muLakN mcM mnA =)


p/s : kAlAu aDe sIgN YaNg LAiN LAGi..
JuZ Dr0P De CoMMeNT K =)

Read more...

sElamaT mEnyAmbUt hAri mErdEkA!

rIna nK ucApkN pAda sEmua wArgA maLaysIa




sElaMat mEnyaMbut hArI kEmeRdekaAn yG ke 52




dIhAraPkAn agAr nEgArA kItA aMaN sEjAhtEra sElamAnYa




SaTu mAlaYsIa!!




Read more...

mIsS u



rNdu cAngAt3..

aRi niE dH masUk 2 bUlaN kt bUmi knYalNG

rAsA rnDu nGn fAmiLy, nGn dYe..

x bLeH nK d hALanG lg..

rInA nK bLik cgt4..


bY lOvE =

-Rynna-








Read more...

Friday, August 21, 2009

aHlaN ya RaMadHan.. =)


Bismillahirahmanirahim..

alhamdulillah,akhirnya berpeluang juga rina menikmati kenikmatan puasa

n keberkatan dalam bulan mubarak nie.s0o,rina ambik ksempatan

nk wish all de muslimin n mulimat,celamat mnyambut bulan ramadhan n slmt bepuasa.ampunkan atas segala silap dan slah rina.harap2 kita sama2 dapat keberkatan dariNYA.insyaAllah..


p/s : posE tau jGn x pOse =p


Read more...

0o0~balek kampung!

Bismillahirahmanirahim..

Alhmdulillah akhirnya rina ada juga ksempatan

nk balik kampung fmily angkt after bhempas pulas

ngn teater.urm,memg r hati nk pegi nk jenguk ayah ngn mak

tapi study belum lgi lo0~exam mid sem dh nak dkat

tp oleh krna mak call byk kali...x cmpai hati nk kcewakan dowg

so,blik jela even hnya shari dua tapi ckup r mgembirakan hati dowg

bila dh cmpai kg,best giler mcm x nk blik pula

mkn durian,mkn buah nipah,msk lemak cili api...

w0o~ memg besssshhhh sgt3!

cmpai lupa lak nk buka buku,,stdy puwn hlang dh entah kemana

hu3~ingtkan mlm 21 dh nk trawih

apa lg,ayah dh sound dh g mndi bsiap2 nk g surau

tp bile dh ad pngunguman esok x jdi pose

adek melompat!aduhai~umo dh msuk 15 thun

msi x matured2 lg adek aku yg sowg nie.........

tpi yg pling besh skli tyme kitorng g kebun

mnum buah kelapa sbiji sowg..hu3 =p

ayu dh hlang dh bila mnum cmpai meleleh2 he3

but watevEr! yg pnting....eNj0y!


Read more...