Monday, August 31, 2009

tAndA lElaKi mUla jAtuH cIntA??



kiTa sEbaGai KauM haWa mEmanG sUkaRlA bIla jAtuH cIntA nGn mAnuSia bErnAmA LELAKI..


bUkaN apA,kaLau dAh tErbiT sEcubIt pErasAan sAyanG


tApi x pAsti pErasAan lElakI tu maCam mAna..sUsah..


takKan lA pmPuaN yG nK kenA lUahKn dulU kAn??


x pAtut3~hu3 pmpUan kN eg0o~


SaMa jUgA mcM rinA dUlu..


sTarT ptMuan maSa keCik laGi..umUr bWu 12 tahUn...


fIrSt tIme jUmPa fIfeq raSa dH mcM adA fElLing..


ha3~


taPi sjE taK naK teGur.cIap gaDuh lagI ngN dyE duLu..


bEsa R..rIna kN EGO0~


fIst tIme jMpE mEmg dH bdgUp dH hTi niE..


n pRtaMa kAli Rina raSa "jaTuh cInta"


maYbe la k0ot tu peRas'n CintA..


sEbaB rIna seNdirI puwN x fHam..


uRm..naNti rInA ciTer laGi apE yg Jadi sEtErusnYa..


taPi..............................


eVen kaLau lElaKi dAh mUla jAtUh cIntA


mEsti aDa siGn2 yG tErtEntu cThnya :


1) jika lelaki mengirim sms lebih sekali setiap hari walaupun hanya untuk mengucapkan "apa khabar?"atau "sudah makan ke belum?" itu tandanya dia ada perhatian kepada kamu.


2)Jika lelaki mahu menelefon kamu tanpa sebab dan hanya memberitahu "ala..saje nk dgr suara kamu"..tandanya dia suka tapi malu untuk memulakan langkah pertama.


3)Andai lelaki merenung mata kamu tanpa berkelip, dia sebenarnya sedang mencari jawapan,apakah kamu benar2 cinta dan sayang kepadanya..

sOo......

kaLau raSa2 nyA la
lElakI yg kaMu mInatI
adA laKukaN pErkaRa Yg saMa

sEpErti yG adA di Atas...

pmpuaN kenA r Bagi cLUe jUga

mNa Tau LelaKi nIe...

aDa jUgA yG x TaU nK muLakN mcM mnA =)


p/s : kAlAu aDe sIgN YaNg LAiN LAGi..
JuZ Dr0P De CoMMeNT K =)

No comments: