Wednesday, October 27, 2010

exam mood

Dear Diary,
Love Emoticonsdiary ku..
exam x lama ag..
ta..rina rs mcm stil x prepare lagi..
serius... :'( rs smthng lacking..
np?? rina pn x tau..rina kuat maen la sem nie..
ERrmmmm...................
takut..........
takut pointer drop ja..
POINTER JATUH??!!!!!!!!!!
ya Allah.. Nuazubillah..
exam 2 minggu lagi rina!! wake up!!


erm,,still belum trlambat ag nak pebaiki sgalanya...
jgn sdey2 ag... erm?
so,,mulai skrg kena la stdy hard~
jgn men2 ag.. S.T.U.D.Y~~~~ . focus!!

tapi,,stdy hard kena juga jaga kesihatan...


NO STRESS!!!!
just stay cool :) hehe..

tapi..mcm mana nak berjaya klu x da usaha..
usaha yang byk,,psti mmbuahkan hasil yg lumayan..
sy nak juga jd antara org2 yg berjaya... :'(

nk hadiahkan mama+papa hadiah yg paling bernilai dlm hidup dorg..
dulu tyme duk asrama rina slalu fikir..
rina nak sgt2 tgk "SNYUMAN BNGGA" dr mama+papa..
hehe..tyme tu,,memg itulah rina pnya target..
nak dpt no 1 sbb hnya skadar nk dptkan senyuman dari dorang saja..
dah cukup dan CUKUP BERPUAS HATI...
betul...rina x mau apa2 lagi,,cukupla keputusan yg
cemerlang tu wt dorang rasa bahagia..
betul,,bagi rina keputusn yg cemerlang bukan utk diri rina pun..
tapi utk dorg,,nak balas jasa dorg..
supaya dorg x menyesal lahirkan+besrkn rina d dunia ni..
n sejujurnya.. masa skolah dulu pun,, selalu dpt no 1 tpi x penh nk mnta ap2..
dh cukup dh kaseh syang dorg slma ni kan???
hehe saaaaayynnngg sgt33 dgn mama+papa..mmmuuaah! :D

Love Emoticons

hehe,,erm,,nk share stu bnda lagi..
dulu kn msa skola rndah..rina slalu besaing ngn sorg mamat nie..

(sowi la ek klu awk bc blog nie :P)
bukan x tahu erti besyukur,,cuma rina slalu x puas hati
bila dia dpt mrkah ag tinggi...
ntah dri mana dtg,,bila msuk drjh 4 smua dh jd klm kabut..
rina pun drop jd no.2 sdey sgt~ :'(
drjah 1 smpai 3 smua ok..tpi bila dia dtg kt skola ktorg,,smua dh berubah
start dri tu,,rina slalu prhatikan dia dlm kels..
bila dia tido+maen,,rina cepat2 ambek buku pegi stdy..
bila nmpak ja dia stdy,,ha! dh mnggelabah dah,,nk cri buku juga,,
underspot trus baca buku! hehe..tp dlm hati..
slalu ckp mcm ni.."apalah budk tu stdy ek?dia stdy dh smpai mana ek?"
hahahaha,,lawak gila kot~~
betul! rasa msa tu hidup nie mcm dh dihantui..
takut takhta tempat pertama dirampas!
tapi...hakikatnya......
start dri drjah 4 smpaila drjah 6,,rina x berjaya rampas takhta tu..
sdey :'( ~~

wetss3~ okla..
nk stdy dah....jum2 kita stdy :))
dapatakn yg TERBAIK!!~
relax+cool+ STUDY SMART~ :))

last words from me:
"Man jadda wajada,wa man zara3a hasoda"

sesiapa yang kuat berusaha, dia akan mendapat hasilnya, sesiapa yang menanam,

dia akan menuai..

begitula lebih kurang maksud dia tu...


(Allahumma inni as-alukal fauza 'indal qadha
wa manaazilasy syuhada wa 'ai syas su 'a da'
wan nasra alaal a'daa')

Maksudnya: Ya Allah Kami memohon kejayaan dalam
setiap ketentuan, tempat para syuhada'
dan kehidupan orang-orang bahagia serta kemenangan mengatasi musuh.

Semoga,kita dapat apa yang kita inginkan isyaAllah :}

by love from me:

Love Emoticons

arinah






No comments: