Monday, October 18, 2010

i am back!! :))

Dear diary,
hai diary tomey :)
Love Emoticons

akhirnya dapat juga rina meluangkan sedikit masa
sejak kebelakangan ni memang sibuk memanjang
bukan xda masa langsung
cuma..susah nak konsisten..masa sangat2 bermakna
jadi,,if ada masa yang terluang ja rina boleh luangkan masa dgn blog ni
MASA~~ Love Emoticons
sekarang saja rasa macm xlah padat sangat..
n x lah bnyak kerja sangat,,
cume dpends ngn diri kita sndiri skrg nak gunakan masa tu
dengan sebaik2nya..
sekarang pun dah dekat dah ngn final exam..
erm,,persediaan???Love Emoticons
sejujurnya lah,,rina pun x ready sangat
macam banyak benda lagi nak cover..
x boleh lah fikir benda ni sangat..
study msti konsisten n just teruskan....
x boleh nak paksa diri sangat,,n rina pun x mau stress..
hidup kena enjoy :)))) but ada batasnya :)
sejujurnya..rina rindu kehidupan rina dulu.....
girlemoticon
iya,,saya rindu ARINAH MASLI yg dulu..
sekarang dah terlalu banyak perubahan..
Ya Allah,,betul..rina betul2 rindukan
HALAWATUL IMAN

Even rina nak berubah jadi macam dulu,,tapi x boleh..
kita buat,,tapi..x semanis yang kita rasa dahulu..
itulah hidup kita yang sebenar2nya kan??
setiap jalan yang kita lalui..
bukan nya mudah untuk kita terus berdiri..
kadang2 kita sendiri x sedar yang kita dah jatuh tersungkur
harap2 bila dah jatuh tersungkur,,
cepat2 kita cari dan berpaut pada dahan keimanan
agar kita x selmnya jatuh..
dan kadang2,,
dalam melangkah menyusuri perjalanan hidup ni..
kaki kita tersadung dengan akar2 kemewahan dunia..
tersadung dan tersungkur,tapi minta dijauhi
jatuh ke lembah kegelapan tanpa kita sedari...
Nauzubillah...


by love
Love Emoticons
arinah

No comments: