Saturday, November 20, 2010

sama ka???

Dear Diary,

"dalam dunia nie sebenarnya ada 7 kembar
yang serupa dengan wajah kita"
mesti diary pernah dengar kan "hipotesis" nie..
entah betul ntah x,tapi setakat nie rina x pernah ag jumpa
kembar rina tu kat mana.. nope~
tapi......

cuba tengok betul2 gambar kat bawah nie
macam x percaya kan rupanya dua orang individu yang berbeza
tapi miliki wajah yang hampir2 serupa..




hehe jahat la dorang~ tapi memang nampak serupa :P








wow~brock! dulu ingtkn dia ni xda mata sebab just line ja,
rupanya besar juga mata dia nie..





hihih~rina tengok betul2 apa yang sama?muka langsung x sama pun..
rupanya perut di dowh sama macam makhluk tu..huhu~


jahatnya dorang nie..hehe obama lak jadi mangsa..



[same+face.jpg]
waaa~ hehehe satu kelas kot muka hampir2 sama..
cikgu pun jd confius nak ajar dorang nie..hihihih :P
hehe~ Rina pun try la cari muka yang sama macam Rina
mana tau ada kan??
tapi tengokla.........

cubaan pertama....

huh~ x sama2..

cubaan kedua....

wekks~ lagi x sama...
hehe~ waa..
saya berbangga sebab xda pun sama muka rina dgn org laen..
ngee~ kita patut berbangga
sebab Allah jadikan kita lain daripada yang lain daripada orang lain
even kembar pun tetap juga ada bezanya..betul x??
So,Rina memang x percaya dengan hipotesis di atas..
apa lak pendapat korang??

(p/s: org cakap kalau wajah kita nak dekat2 serupa dengan seseorang,
dialah jodoh kita,,huhu :P)

by love from me:

Arinah

2 comments:

azwa_amani said...

hjuhuhuhuhu..a'ah lah they look totally same huhuhuh

rynna said...

hehe~ x tau r betol ke x,, :)