Friday, December 3, 2010

Edit foto contest


Love EmoticonsEdit Foto Contest

Wow! Contest lagi..lagi2 contest!

Boring2 macam nie kat rumah

Jum kita join contest banyak3 J

Wokeh, crita pasal contest nie.. mcam yang korang tengok title kt atas

Contest nie pasal edit2 foto..

Memang rina minat sangat3 edit3 foto..hihih

Kalau korang pun ada minat yang sama macam rina

Jumla kita try,mana tau tup2 menang kan??

Tapi,,cmna caranya nak join??

::Ok, meh rina terang satu per satu ::

Love EmoticonsContest nie dianjurkan oleh cik Qaseh Dalia Adelia

Love EmoticonsKorang buat satu entry yang bertajuk “edit foto contest”

Love EmoticonsDalam entry korang tu, letak r pic yang kat atas tu

Kalau nak letak kat side bar pun bole,xda masalah :]

( p/s: Foto korang tu jangan lupa link kan terus dengan link cik penganjur contest yer )

Love EmoticonsPastu,jangan lak lupa nak follow cik Dalia

Nanti cik Dalia akan follow kita kembali hihi :]

Love EmoticonsN then, korang sertakan la gambar yang korang edit

Mengikut kreativiti masing2

Rina percaya,korang semua mesti boleh punya~

Love EmoticonsNie lak beberapa gambar yang rina dah edit2

(rina nak letak 3 gambar bole kan??hihi )

Love EmoticonsGambar pertama nie, header blog rina :)

Love Emoticonsnie plak gambar yang kedua

hihi~ gambar nie rina edit dark sikit

sebab nak match dgn poem kt dalam pic tu..

poem tu bertajuk "bury me in the dark"

n percikan darah tu,saje nk wt dramatik sket =)

Love Emoticonsn gambar yang ketiga..

okey,gambar nie,rina edit mengikut konsep

"shining love"..sebab. ayat dlm gmbar tu..

cerita pasal keteguhan cinta walau jauh terpisah

so nampak la,love tu makin membara..chewah.. :p

Love EmoticonsOo ya~ jangan lupa erk,letak gambar sebelum dan selepas di edit

Love EmoticonsLepastu,,macam besala tagla 4 orang supaya ramai yang leh join contest nie

Ok rina tag :

bai

liza

kak fatien

cik zombie

Love EmoticonsPastu,korang tinggalkan jejak or link korang kat blog cik penganjur

Supaya dia senang nak cari korang :]

Love EmoticonsHadiahnya????

Hadiah nya adalah topup! Jumlahnya adalah dirahsiakan

Tapi x kurang dari rm10,,dun worry hihi

N pemenang yang di cari lebih dari seorang

Kut2 la korang yang terpilih kan?

Termasuk rina sekali la,,hihi so,x salah nak join

Lagi ramai lagi meriah :]

tarikh tutup :

31 DISEMBER 2010

pemenang akan diumukan pada


8 JANUARI 2011

4 comments:

Qaseh dalia adelia said...

Salam singgah dear,...wah canteknye..pndai ye ubah2 pic..thanx join ye dear n gud luck

SriPanggung said...

wah menarik ye.. heheh thanks tag akak.. hmm akan dicuba apa yg mampu ye..tak bpe reti sebenarnye edit2 ni..huhuu

Ieqa Swetluv said...

wahh cantiknya.. gudluck dear =)

rynna said...

terima kasih semua,,insyaallah kalau ada rezeki =)