Friday, December 17, 2010

story mory holiday =)


Animated GifsDear Diary

Tyme cuti nie dah lama x update blog

Hehe busy luangkan masa with family

Love u all dear =)Animated Gifs

Cousin 2 semua ambek turn nak kawen

Cuti nie cousin kawen la, tunang la, bufday la..

Animated GifsMacam2 ada~ hihi yg penting meriah =]

Ehem,rina bila lagi?? Hehe oleh kerana keluarga besar sangat.. Emoticons

Sekarang ambek turn masing2..yang penting tahun depan n tahun satu ag

Memang dah full~ huhu erm,masih bnayak lagi yang perlu difikirkan

insyaAllah ingat nak extent study sampai peringkat master,,insyaAllah..

Cute Emoticons

nanti sampai juga turn rina satu ari nanti..amin3 ;p

Tengoklah gelagat anak sedara rina yg nakal+kiut miut nie

Erm~ pening kepala layan gelagat dorang hehehe =)

Nie dua orang adik beradik yang nakal tapi comel

Si abang dan adek ;]

Tengoklah orang dah larang dah pakai selipar besar

Tapi nak juga pakai~ adessh bukan apa takut jatuh..

Badan kecik,,x boleh nak bawa selipar besar la sayang ooii..

Hehe,,sempat ag begambar ngn encik faQeh yang hancem nie

Tayang gigi cntek :P sebab auntie dia yang sebelah tu suruh senyum lebar2

Nk masukan gambar dalam TV mcam artis..dia apa lagi

Emoticons Senyum lebar sampai telinga! Hehehe :D

Nie pula gambar kazen Emoticons

Memang meriah la holiday nie

Emoticons Ingat kan boleh rilex2..tapi holiday nie

Lagi padat aktiviti bersama family

Hehe..tapi besh sangat..bila lagi nak luangkan

Masa dengan dorang kan ??

nie plak wedding of de year

Erk~ sempat agi heheheh…

Merah tuu~ huhu merah membara!

Cute Emoticons

Hah satu ag,warna pun kena book dari sekrang

Heheh warna merah,biru,hitam putih oren..semua dh kena kebass

Dah~ soo~ tinggal warna apa lagi ekkkk??

Nak warna gold la.raja sehari la katakan kihkih J

Cute Emoticons

So kepada kazen2 ku,,jangan ambek warna gold erk…..

Erm..macam2 sekarang nie..n sekarang pula Alhamdulillah

My bro dah sampai kat Yaman..harap2 semua ok J

Lindungi semua keluargaku Ya Allah..Amin ya rabbal alamin..

Cute Emoticons

by love from me:

Love Emoticons

arinah


No comments: