Monday, April 18, 2011

belajar jadi seorang gadis yang kuat! jangan lemah!



Monkey EmoticonsChak! Hai diary syg J

Semalam hilang berkecai bersepah2 mood rina nak study

Dah kena “shoot” byk kali kowt

Nak luahkan dengan diary syg pun xda mood dah

Tapi pantas pula si jari jemari ni post kt fb yerk?

Huhu~ thank u juga pd kwn2 yg komen semalam J

Huh~ at least rina dh LUAHKAN sekarang baru rasa tenteram sket

Actually, memang patot la rina kena shoot sampai macam tu sekali

Banyak betol nasihat+teguran+etc yang rina dapat semalam

Wokey2. I’ll be a good student J insyaAllah

Kata orang, kalau orang tu tegur bermakna sayang. Betul x?

Bukan itu masalah nya. Rina x kesah orang nak marah or nk tegur or wateva

Tapi rina geram sgt3! Dengan diri rina ni. Seyes!

dia dok ckp bla,bla,bla mata dah berkaca2 dah. Tinggal nak berkecai lagi

Monkey Emoticons

Bukan orang nak marah pown. Ala relax + cool tenang sudah ok cik rina?!

Ni x, selepas kaki melangkah keluar ja, air mata macam hujan lebat

X boleh nak bendung2 lagi. Aduh malu deh!

Monkey Emoticons

Rina, plis la BELAJAR JADI SEORANG GADIS YANG KUAT! JANGAN LEMAH!!!!!!!!!!!!

Ni x, seket2 nak nangis! Sket2 nak nangis!


Monkey Emoticons

“ alahai, nanti kat tempat keja lagi la sush kalau awak nangis macam nie”

Aduh! Lagi jadi takowt dowh nak keja. Nanti ari2 kena marah bos

Apapun thanks DR untuk segala nasihat,teguran dan perbaiki semua kesilapan

Saya akan buktikan yang TERBAIK. insyaAllah

Monkey Emoticons

p/s: kalau mama marah kat rumah, baru gertak2 sket n besarkan mata dah nangis teresak-esak.


by love,

Love Emoticons

arinah

No comments: