Friday, April 15, 2011

Yang penting berusaha sebaik mungkin :)

Love Emoticons Dear Diary,

“Alhamdulillah hanya itu sahaja yg dapat terucap

Sesungguhnya Allah maha adil, maha penyayang lagi maha mengasihani. Hari ni rina dapat pengajaran yang betul2 bermakna

“Jangan putus asa selagi masih ada peluang dan kudrat yang masih tersisa” Dan “Jangan takut untuk menghadapi apa2 kesalahan, kerana belajar dari kesalahan itu adalah lebih bermakna”

Apa yang berlaku hari ni, Seyes rina betul2 dah putus asa..

Pagi2 lagi dh jatuh air mata.. Memang rasa2 dh give up sgt3!

Crazy Emoticons

Rina dah wat yang TERBAIK tapi still ada lacking utk presentation ari ni

Memang x prepare langsung pun slide! Seriously! Rasa nak gila pun ada!

Crazy Emoticons

Nasib baik ada group members yg lain yg support and just teruskan apa yang

Termampu N after present>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

“Very good, Well Done!”

Crazy EmoticonsTersentap hati mendengar komen dari Prof.

Allah xkan menzalimi hambaNYA. Selagi kita wat yang terbaik, Allah akan tolong

Even keja x perfect tapi at least kita dah berusaha

Percayalah, kejayaan tu adalah hak Allah nak tentukan kita berjaya atau x

Yang penting berusaha sebaik mungkin J

By Love,

Love Emoticons

Arinah

No comments: