Tuesday, April 19, 2011

jom join contest hitam merah :)

dEar DiarY~
Hitam merah

memang SMART kan3? J

kadang2 rina suka gak pakai hitam merah ni

rasa semangat n ada aura tersendiri..

actually rina join CONTEST AKU HITAM DAN MERAH


ala senang ja, korang pun boleh join J

 SYARAT-SYARAt nya:
 Emoticons    follow la dulu tuan empunya blog yang comel nie Shigella Zoster (DONE)

Emoticonsletak banner mcm banner kat atas tu dalam korang
nyer entry and side bar tapi jangan lak lupa bagi link tau! Hihih (DONE)

Emoticonspastu, korang pertaruhkan maksimum 2 pic pada
masa yang sama tetapi  post yang berbeza (DONE)

Emoticons dan sila jawab soklan dibawah
  saya rasa saya nampak .................. dengan warna hitam&merah kerana .........
(DONE)

Emoticons tag kan kepada 4 rakan anda....... dan pastikan anda memberitu mereka okeh!~......
(DONE)

Emoticons n don’t fOrget! tinggalkan URL entry korang kat ruang komen blog cik shigella........

Emoticons mengikut cik shigella, tarikh tutup akan diberitahu kelak.....
 So korang mesti sempat punya la join contest nie! Jum join ramai2 J

And rina pertaruhkan gambar rina nie~

Saya rasa nampak gorgeous dengan warna hitam & merah kerana padanan

warna tu wat saya rasa semangat! :P




N rina tag:
Emoticons Nadia
EmoticonsKrole
EmoticonsEn.engine
opah

Kita join ramai2 J




No comments: