Friday, April 15, 2011

Tree Man??


Dear diary,

Andai kata kita terdengar “iron Man” huh~

Cepat ja kita imagine iron man tu macam ni kan?

Tapi bukan kah “iron Man” tu macam ni ek?

Hihihih.. ap2pun yg pasti iron man tu adalah rekaan semata2

X wujud pun!

But andai kata terdengar “Tree Man”

Imagine cam ni juga ek?

hihi actually “Tree Man” betul2 wujud di dunia yg nyata

seyesly, x caya ek? Nah cuba tgk gmbr kt bawah ni..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


Dia adalah seorang nelayan lelaki yang dikenali sebagai Dede,

berumur 35tahun di Indonesia dan menghidap satu penyakit misteri

setelah mengalami luka dilututnya ketika remaja berubah apabila badannya

mengeluarkan dan berubah menjadi akar-akar pokok.

Dia dipercayai mengalami penyakit yang dinamakan Human Papilloma Virus (HPV),

yang biasanya penghidap akan mengalami ketumbuhan kecil dibahagian tertentu dan mengakibatkan kesakitan.

Seorang doktor Amerika telah melakukan kajian terhadapnya

dan memberikan jawapan yang Dede boleh dipulihkan dengan pemantauan perubatan.

Em~ cian kan tgk? Entah2 kalau dia berdiri lama2 atas tanah bole tumbuh kot..

Dah tumbuh akar2 dah..

Doakan saja semoga dapat cure n sembuh

Amin3~

P/s: best juga kan jd pokok? Ada chance lagi nk jd tinggi, xla kemetot mcm rina n yang paling best dapat generate makanan sendiri just bepanas ja. Kalau lapar do fotosintesis dapat pizza sekeping! Sgt pantas+n pling penting free! Hahahahaha!

by Love:

arinah

No comments: