Monday, May 9, 2011

Korang Nak Blog yang comel dan Kawaii tak??

Saya! saya! saya nak!!!!
hohoho~ bukan rina  yg offer dear..
Cik wawa yang comel ni yg offer
cik wawa ni akan tolong renovate semula blog korang
mengikut kehendak korang sendiri..
best kannn???
mesti korang nak kan?????
kalau nak.. jum kita join contest!

Rina bukan apa, rina rasa best sangat2 kalau ada
blog ikut cita rasa hati sendiri
sebenarnya rina dah lama nak renovate..
dah lama usha2 templete2 laen tapi semua x mengikut kehendak hati..
sebab nak wat sendiri x pandai la dear..
after habes exam memang nak wat transformation blog..
sebab dah lama x "kemas" kan blog nieh..
rina pilih tema "comel & kawaii" bukan nak
tunjuk berlagak or x matured
kadang2 macam tu lah hati kan? nak wat camna.
 tapi certain org x faham =.="
apa2pun.. rina tetap nak jadikan blog rina "comel+kawaii"
yang penting..

kita...

enjoyy!!!!!!

aloo~ senang ja..x sampai pun 30 minit pun
korang dah leh join dah~~~
nak ka xnak?? 
nak? nak kan???

hihi wokeh caranya simple + senang 

EmoticonsFirstly korang kenala jadi follower blog
 cik wawa comel wajib tau! DONE
Emoticons buat satu entry bertajuk 
"Korang Nak Blog Yang Kawaii dan Comell Tak?" DONE
Emoticons lekat banner dekat atas tu dekat entry korang sahaja,
tak perlu ketak dekat sidebar. DONE
 Emoticonsbagitahu wawa kenapa korang nak wawa renovate blog 
korang dalam entry tu. DONE DEAR :)

Emoticonstag 3 orang blogger dan make sure mereka tahu.
Emoticons n then jangan lupa tau , send 
link entry korang dekat entry cik wawa okeyhh?

n Rina nak tag :


good luck :)

 

1 comment:

ஐalwaniღzulhilmanஐ said...

wahai tuan blog yang comell :)
thanks sebab sudi join segmen wawa ni yea.

harap maklum,blogger bertuah akan dipilih secara random menerusi cabutan undi.
so,good luck yea ^___^