Tuesday, May 17, 2011

maaf aku TERpaksa menduakan mu

Dear Diary
angau? em x la..
cuma.. ntah tiap kali buka entenet nie
mesti nak tengok rupa dia
mesti nak tau pasal dia
angau ka ni??
esh. xkn jatuh cinta kot?
tapi. ntah semenjak nama dia terpampang kat notis board
bersungguh2 cari siapa dia sebenarnya
tapi.. seyesly..
rina suka dia bukan sbb paras rupa
tapi MINAT yang DALAM
nak TAU siapa dia sebenarnya
huh misteri kan??
tapi. sebab dia, rina percaya 
kerana dia masa depan rina akan CERAH
n rina percaya sangat3, hubungan yang baik antara kami berdua 
akan membawa kejayaan. diala inspirasiku
cinta yang kukuh bole bimbing rina dalam usaha mengenggam ijazah
bukan setakat ijazah, master n PHD pun bole
إن شاء الله
n bukan setakat tu, bole further study gi oversea lagi
yang penting kena kukuhkan cinta tu dulu
mula2 memang la rasa sush nak dekat
tapi lama2 Alhamdulillah
boleh la sket2, cuma sekarang nie nak tengok gigi dia lak
hihi, unik tau gigi dia sebab tu rina suka dia 
malu~ :P

Mr.S?
eh, nope la! bukan Mr.S la!!
maaf aku TERpaksa menduakan mu
sebab
Rina terpaksa 
berhubung dengan dia demi masa depan
harap Mr.S faham..

ehem, sapa dia sebenarnya rina??

hihi diary nak tau ek sapa dia sebenarnya??
ok rina perkenalkan dia erk..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tadaaa!~~

nama penuh dia Diadema setosum
comel kan? ada duri2 tajam
hihi sebenarnya rina kena wat 
research pasal binatang nie for final year project
sebab tu tiap saat kena cari info psl menda alah ni
hubungan yang kukuh dan kuat dengan benda ni 
boleh tolong rina dalam usaha nak dapatkan ijazah
n seterusnya la usaha dapatkan master terus
insyaAllah.. rina kena study gigi or aristotle's lantern
n dia punya digestive system n relate dgn natural habitat
hihi sorry mr.S 
xda niat pun menduakan sesiapa

wokeh la. sampai sini saja
esok kena bangun awal
sebab nak keja lagi
caucincau..

by love from me:
arinah


3 comments:

Nora Shahaira said...

hik hik..buat research ek..selamat bekerja ya..
maaf ye..akak nora baru menjenguk..dah follow dah..

rynna said...

thanks akak.hihi ;)

mytrajet74 said...

Assalam,

gud luck Rina