Monday, July 11, 2011

Krabby patty?

Dear Diary,
haiii!!
Monkey Emoticons
I come back! Yuhhu~
Alhamdulillah rina dah berjaya hbeskan LI!
Monkey Emoticons
lalalalalalalala~
So, apa planning rina skrg?
PLANNING?? 
Monkey Emoticons


Em,, just dduk di Animated Gifs saja..
Tolong mama cuci baju
Animated Gifs
kemas2 rumah..
masak..
Animated GifsAnimated GifsAnimated GifsAnimated Gifs
Tapi da most important is kena focus on thesis
Monkey Emoticons
Termasuklah nak habeskan puasa nazar..
Monkey Emoticons

So semalam rina pun mula lah puasa
Pagi2 ok lagi, kemas rumah, semangat dengan penyapu..
Monkey Emoticons
yeehha! semangat3!
Tapi dah masuk peak time dekat2 tgh hari dah lemah dah
Rupanya rina x makan semalam.. makan pun sikit ja…
tu yg jadi lemah..
 petang2 memang dah weak sgt2..
Monkey Emoticons

x larat dowh, asyek terbaring terbongkang kat depan tv
tengok sponge bob!
ikhsan inchk google

N tgh best2 tgk sponge bob, tiba2..
ikhsan inchk google
yeuuww!! meleleh air liur!
nak juga!!
Monkey Emoticons

ikhsan inchk google
ptg tu juga rina msg Mr.S suh belikan burger
tapi...........
Nak krabby patty juga!!!
x mao burger laen!
Monkey Emoticons
p/s: alahai nasib bek x mengidam, kalau x pening kpala mr.hubby 
 kat mana nak cari ek??

No comments: